Børne-og ungeterapi

Har du brug for psykologhjælp?

Har du svært ved at passe din skole eller har det skidt når du er der, har du et stort fravær og undgår du helst at komme i skole? Er du så nervøs, bange eller trist, at du er forhindret i at gøre ting, du gerne vil eller normalt kan gøre, som fx at fremlægge eller være sammen med andre? Så kan det være, at du har brug for psykologhjælp for at komme videre.

Hvordan kan du som barn og ung får hjælp hos en psykolog?

Hvis du er urolig, nervøs eller angst, så kan vi hjælpe dig med at få værktøjer til skrue ned for bekymringerne. Det kan være bekymringer som fx ”hvad tænker de om mig”? eller ”tænk, hvis jeg ikke kan finde ud af det”?

Eller det kan være, at du er ked af det eller føler dig ensom, og det har været sådan et stykke tid. Måske tænker du; ”Hvorfor er jeg ikke god nok”? eller ”hvorfor kan jeg aldrig lave noget godt nok”? En psykolog kan hjælpe dig med få sat ord på dine tanker og følelser, og give dig mulighed for at få teknikker til at skrue ned for lange rækker af triste tanker og overtænkning. Det hjælper mange gange bare i sig selv at få sat ord på problemerne sammen med en professionel, der er vant til at tale med mange om de samme ting, som du går og tumler med.

Hvordan arbejder en psykolog med dine problemer?

Første gang du kommer så tager vi en overordnet samtale om det du gerne vil have hjælp til. Derefter afklarer vi sammen dine problemer. I anden session begynder vi at lave øvelser og præsentere dig for en ”værktøjsk

asse”. Og der efter arbejder vi gang for gang med din problemer gennem samtale og øvelser, hvor målet er at gøre dig bedre rustet til at kunne klare dine problemer selv.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.