Voksenterapi

Har du brug for psykologhjælp?

Har du søvnproblemer, er du urolig, angst, stresset, ensom, vred, trist eller er tingene håbløse? Har det stået på et stykke tid, og kan du ikke selv komme videre, så er det en god ide at opsøge en psykolog for at få hjælp.

Hvordan kan du få hjælp hos en psykolog

En psykolog kan hjælpe dig med at skrue ned for bekymringer, grublerier, undgåelsesstrategier, trusselsscanning, overtænkning mv. Hos en psykolog kan du få målrettet behandling og med fx kognitiv terapi, metakognitiv terapi, mindfulness baseret kognitiv terapi eller compassion fokuseret terapi kan du få værktøjer til at håndtere din problemer på en mere hensigtsmæssig måde. Det er alle terapiformer du kan få i vores psykologpraksis.

Hvordan arbejder en psykolog med dine problemer?

Første gang du kommer til psykolog så afdækker vi sammen dine problemer og har en overordnet samtale om, hvad du gerne vil have hjælp til. Typisk så ser vi på hvilke strategier du bruger til at håndterer dine negative tanker i første session. 

 

I anden session går vi i gang med at give dig værktøjer til at håndtere dine problemer eller negative tanker mere hensigtsmæssigt blandt andet via øvelser Derefter er sessionerne en kombination mellem samtale og øvelser. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.